Ultimele tendinte, Verighete

Cinci sfaturi care va vor ajuta sa cumparati diamantul perfect pentru inelul de logodna online

Mai jos sunt cele cinci sfaturi care va vor ajuta sa cumparati diamantul perfect pentru inelul de logodna online

1. Incepeti cu cercetarea

Cumpărături pentru un diamant online este una dintre cele mai importante achiziții și trebuie să cercetați înainte de a începe procesul de cumpărare. Puteți citi bloguri pe site-ul bijutierului și puteți afla despre cele patru C-uri ale diamantului.
Trebuie să aflați mai multe despre tăierea, culoarea, claritatea și caracterul diamantului. Acesta vă va ajuta să acordați prioritate anumitor aspecte, cum ar fi carate, culoare etc., în funcție de bugetul dvs.

2. Alegeti o forma de diamant

Diamantele sunt disponibile în nenumărate forme. Puteți avea orice, de la inele de logodnă solitare mereu verzi  până la inele de logodnă în stil vintage. Totul depinde de forma diamantului pe care l-ai ales. Puteți utiliza internetul și cunoașteți formele populare de diamante.

De asemenea, trebuie să luați în considerare gustul partenerului dvs. în timp ce selectați forma. Unele forme de diamante populare sunt rotunde, prințese, ovale, perne, pere, inimă etc.

3. Verificati daca exista certificare

Un bijutier de renume va oferi întotdeauna o certificare cu diamantele lor. Bijutierul trebuie să-și testeze diamantele de la institute gemmologice fiabile precum GIA și AGS.

Aceste institute de premieră oferă raportul de certificare și clasificare a diamantului după studierea acestuia. Raportul de clasificare conține informații precise despre tăietură, culoare, claritate și toate celelalte caracteristici ale diamantului. Certificarea asigură că diamantul este autentic.

4. Cunoasteti-va bijutierul

Multe site-uri online vând diamante și trebuie să alegeți vânzătorul potrivit. Trebuie să verificați informațiile lor de contact și să evaluați site-ul lor general.

Ar trebui să căutați informații despre returnările și politica de expediere, procesul de plată, serviciile post-vânzare și garanția, etc. De asemenea, trebuie să verificați experiența companiei și să le citiți recenziile.

Puteți vorbi chiar cu bijutierul înainte de a plasa comanda pentru a fi dublu-sigur.

5. Verificati-l

Diamantul dvs. trebuie să vină cu un raport de notare separat, care va menționa caracteristicile sale. Ar trebui să verificați mai întâi raportul vizitând site-ul web al unei companii de evaluare.

Apoi, puteți duce diamantul împreună cu raportul său la un evaluator profesionist pentru a verifica dacă raportul de gradare se potrivește cu caracteristicile reale ale diamantului dvs. Dacă ceva nu merge bine, contactați imediat vânzătorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *