Bijuterii, Noutati

Cum sa va curatati inelul cu diamant?

Inelul tau de logodna cu diamante este una dintre cele mai pretioase piese de bijuterie pe care le vei detine vreodata.

Desigur, frumusețea inelului tău nu va rămâne pentru totdeauna dacă nu este îngrijită și asta înseamnă că o curățare bună este în regulă din când în când, dacă vrei să-și păstreze strălucirea. Totuși, acest lucru nu trebuie să însemne o călătorie regulată la bijutier.

Există modalități sigure și eficiente despre cum să curățați inelele cu diamante acasă și tot ce aveți nevoie este un pic de răbdare.

CURATAREA CU SAPUN SI APA

Cel mai simplu și destul de usor mod de a face curatarea pietrei:tot ce aveți nevoie pentru această metodă este un bol cu ​​apă foarte caldă și puțin lichid de spălat vase, șampon sau spun licid pentru spălare corporală. Creați un amestec în vas și scufundați inelul în baie timp de 20 până la 40 de minute.

După baia de săpun, luați o periuță de dinți cu peri foarte moi și frecați ușor piatra pentru a îndepărta urmele de resturi. Nu folosiți o periuță de dinți cu peri rigide, altfel riscați să zgâriați bijuteria.

Asigurați-vă că orice săpun folosiți în soluția de curățat, nu alegeți niciodată nimic cu hidratant, deoarece acest lucru se poate acumula pe inel și vă va obliga să începeți din nou!

După ce se înmoaie și se periază, se clătește inelul într-un alt lot de apă caldă proaspătă și se usucă cu o cârpă din microfibră. Nu folosiți niciodată prosoape de hârtie sau ceva care lasă scame, deoarece acestea ar putea lăsa resturi în inelul dvs.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *