Alegerea corecta

ASTORIA GOLD

Bijuteriile inseamna arta, istorie, fericire!

Brandul de bijuterii Astoria Gold se desfasoara din anul 1980, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta – exceptional reprezentate în aur si pietre pretioase. Scopul nostru este de a satisface comenzile cu o deosebita atentie si rabdare, deasemenea de a oferi serviciile noastre in conditii optime. Ne-am propus avansarea in acest domeniu de activitate, realizand o gama foarte larga de produse si acordarea permanenta a satisfacerii cerintelor clientiilor.
VRETI SA FACETI UN CADOU SPECIAL?

Alege Astoria Gold

O bijuterie este un articol care inspira eleganta si puritate, putand fi purtata in orice moment al zilei si la orice ocazie.
  • Certificat de garantie
  • Gravare gratuita
  • Ambalare cadou
  • Livrare in maxim 3 zile
  • Transport gratuit
  • Fabricat in Romania
ELEGANTA SI RAFINAMENT

Tipuri de verighete

Îndragostitii trebuie sa aleaga cu grija podoabele ce le vor impodobi degetele pentru tot restul vietii.

Verigheta este un accesoriu de invidiat pe degetul unei domnisoare, viitoare doamne. Verigheta este simbolul iubirii, isi are originea in Egiptul Antic, desi aurul nu a reprezentat dintotdeauna materialul din care erau confectionate aceste inele, in prezent cele mai multe verighete sunt facute din acest metal pretios.

Cu pietre pretioase, mate, din aur alb, sau galben, acestea variaza in functie de pret si greutate. Trebuie sa verificati daca pe acestea exista un marcaj de karate(14K,18K,22K).