1. Livrare produse
Comenzile pentru bijuterii aflate pe stoc se livreaza in 24-48 de ore. Comenzile realizate in ateliere , care nu se afla pe stoc se realizeaza in 7-10 zile. Livram oriunde pe teritoriul Romaniei, iar plata se face prin ramburs la curier sau in cazul comenzilor online se realizeaza prin transfer bancar.

In cazul comenzilor la verighete se percepe un avans de minim 20% din valoarea produsului. Livrarile se realizeaza de luni pana vineri , in intervalul orelor 9-19, iar asteptarea din partea clientilor este de a ne comunica exact adresa unde se doreste livrarea. Procedura de livrare se realizeaza cu ajutorul firmei de curierat rapid. Plata expeditiei coletului o realizeaza clientul, iar plata rambursului o realizeaza societatea Astoria Gold.

La comenzile ce depasesc suma de 1000 de lei Astoria Gold asigura achitarea integrala a transportului. In cazul neridicarii coletului in termen de 5 zile plata transportului o realizeaza clientul in forma completa. Conditiile firmei de curierat sunt ca la ridicarea coletului dintr-un mediu urban , mai exact clientilor cu domiciliul in oras, sau de la sediul firmei , clientul achita transportul la pret standard(pretul firmei) insa pentru clientii din mediul rural unde exista kilometri in plus de la sediu in localitatea unde trebuie livrat coletul, acel numar de kilometri il achita clientul daca doreste livrarea coletului pana la domiciliu. De la aceasta firma primiti un document ce poarta denumirea de AWB , cu ajutorul caruia coletele se identifica mai usor, in cazul unei erori neprevazute.

Toate bijuteriile livrate sunt ambalate in cutii pentru fiecare model, si vor fi insotite de bon fiscal si certificat de calitate, iar daca bijuteriile contin diamante, va exista un certificat ce prevede calitatea, culoarea, caratul, claritatea diamantului. La verighete in cazul in care modelul nu a iesit exact dupa cerintele clientului, sau exista o eroare din fabricatie, la cererea sau nemultumirea clientului acestea se vor modifica fara nici un cost suplimentar, iar in cazul refacerii verighetelor se recalculeaza pretul in functie de gramaj.

Daca exista o neconvenienta din partea clientului si totusi verighetele se incadreaza in standardele comenzii, retusurile sau modificarile ulterioare sunt contra cost.

2. Returnare produse
La bijuterii, termenul de returnare este de maxim 5 zile, iar acest lucru este posibil in care se constata ca produsul se afla in aceeasi stare de functionare in care a fost livrat(neutilizat, fara sa prezinte deformari, zgarieturi). Daca clientul opteaza pentru schimbul unei bijuterii, inlocuirea se poate face cu orice alta bijuterie, din orice gama, cu conditia de a fi din acelasi material .

Potrivit OUG nr 34/2014, produsele ce nu se mai pot returna sunt:
– produse gravate;
– produse personalizate;
– produse improvizate la cererea clientilor;
– produse realizate dupa masura degetului clientului.

Astoria Gold are grija ca livrarea sa fie realizata in conditii optime de siguranta , iar validarea se face online cu echipa Astoria Gold sau telefonic. Pentru informatii suplimentare contactati-ne la office@astoriagold.com