DESPRE NOI

Bijuteriile inseamna arta, istorie, fericire!

Brandul de bijuterii Astoria Gold se desfasoara din anul 1980, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta – exceptional reprezentate în aur si pietre pretioase. Scopul nostru este de a satisface comenzile cu o deosebita atentie si rabdare, deasemenea de a oferi serviciile noastre in conditii optime. Ne-am propus avansarea in acest domeniu de activitate, realizand o gama foarte larga de produse si acordarea permanenta a satisfacerii cerintelor clientiilor.

ALEGEREA CORECTA

Verigheta este un accesoriu de invidiat pe degetul unei domnisoare, viitoare doamne. Îndragostitii trebuie sa aleaga cu grija podoabele ce le vor impodobi degetele pentru tot restul vietii. Verigheta este simbolul iubirii, isi are originea in Egiptul Antic, desi aurul nu a reprezentat dintotdeauna materialul din care erau confectionate aceste inele, in prezent cele mai multe verighete sunt facute din acest metal pretios.

Cu pietre pretioase, mate, din aur alb, sau galben, acestea variaza in functie de pret si greutate. Trebuie sa verificati daca pe acestea exista un marcaj de karate(14K,18K,22K).

ELEGANTA SI RAFINAMENT

Argintul este materialul selenar a carui eleganta poate fi asemuita doar lunii in noptile instelate. In trecut, argintul era considerat a fi un simbol al intelepciunii si al puritatii, iar semnificatia lui era profund inradacinata in mintile oamenilor, considerandu-se ca reprezinta o oglinda a sufletului celui care il poarta, oferindu-i acestuia echilibru si pace la nivel emotional. Astazi, argintul este un metal pretios care nu inceteaza sa fascineze, iar toate semnificatiile sale sunt evidente in colectia de bijuterii din argint de la Astoria Gold.

O bijuterie din argint este un articol care inspira eleganta si puritate, putand fi purtata in orice moment al zilei si la orice ocazie.

Descopera colectiile
PROGRAM

LUNI – VINERI

09:00 ~ 18:00

SAMBATA

09:00 ~ 15:00

DUMINICA

INCHIS

CONTACT